Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διακινούσε αλλοδαπούς με λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δύο συλλήψεις από την αστυνομία για διαφορετικές περιπτώσεις – Τι βρέθηκε αότις έρευνες

Στις συλλήψεις δύο ατόμων για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν έπειτα από σχετικές έρευνες αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινά στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες (03-08-2022) από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης:

• 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε, στον τερματικό σταθμό λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ. στην περιοχή του Χορτιάτη. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 29χρονος διευκόλυνε τη μετακίνηση πέντε (5) ομοεθνών του, που δεν διέθεταν έγγραφα παραμονής στη χώρα,  επιβιβάζοντας τους οργανωμένα σε αστικά λεωφορεία αφού τους προμήθευσε με τα ανάλογα εισιτήρια και τους έδωσε οδηγίες για τη μετάβασή τους στην πόλη της Αθήνας.

• 49χρονος ημεδαπός στην περιοχή της Σταυρούπολης, ο οποίος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν δύο (2) αλλοδαποί χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»