Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ωρωπός: Τον είχε να δουλεύει «μαύρα» τον 17χρονο ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ωρωπός: Τον είχε να δουλεύει «μαύρα» τον 17χρονο ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ποινική δίωξη στον οδηγό του ΙΧ

Ο 17χρονος ντελιβεράς που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ωρωπό, εργαζόταν  με καθεστώς αδήλωτης και παράνομης, λόγω ηλικίας, εργασίας, όπως προκύπτει από τον έλεγχο που έκανε η Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρηση Εργασίας. 

Όπως επισημαίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρηση Εργασίας που πραγματοποίησε έλεγχο στην επιχείρηση εστίασης «Ψωμί κι Αλάτι», όπου εργαζόταν ο ανήλικος διανομέας Βασίλης Μέρκουρι, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το περασμένο Σάββατο στη Σκάλα Ωρωπού, προέκυψε ότι το θύμα εργαζόταν με καθεστώς αδήλωτης και παράνομης, λόγω ηλικίας, εργασίας.

Στο μεταξύ, διενεργείται περαιτέρω έλεγχος προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές διώξεις.

Παράλληλα, η Διοίκηση και τα στελέχη της Υπηρεσίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους των θανόντων.

Ποινική δίωξη στον οδηγό του ΙΧ

Την ίδια ώρα, στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε με το μηχανάκι 17χρονου ντελιβερά στον Ωρωπό, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου είναι για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε το θάνατο και εγκατάλειψη. Παράλληλα, διενεργείται προκαταρκτική για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς δίπλωμα.

Τέλος, οι Αρχές σχημάτισαν και τρίτη δικογραφία σε βάρος του αδελφού του οδηγού για ψεύδη κατάθεση επειδή αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος οδηγούσε το όχημα.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε 6 μήνες νωρίτερα ο δρόμος Θέρμη - Γαλάτιστα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Η ΖeniΘ δίνει τον ρυθμό στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη