Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με μαχαίρι από 16χρονο μέσα σε λεωφορείο ΟΑΣΘ

Ακούμπησε αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη επιβάτη του λεωφορείου και του πήρε 20 ευρώ

Ληστεία με απειλή αιχμηρού αντικειμένου σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ σε περιοχή του δήμου Δέλτα. Συγκεκριμένα, δράστης της ληστείας ήταν ένας 16χρονος, ο οποίος ακούμπησε αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη 43χρονου επιβάτη του λεωφορείου προκειμένου να τον απειλήσει και του πήρε χρηματικό ποσό 20 ευρώ. Ο 16χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (05-10-2022) έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Α.Τ. Δέλτα 16χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα με άγνωστο αιχμηρό αντικείμενο που ακούμπησε στην πλάτη 43χρονου επιβάτη, αφαίρεσε χρηματικό ποσό, το οποίο μετά τη σύλληψη αποδόθηκε στον παθόντα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητές Δημοτικού έκαναν ποδηλατοβόλα στο Ωραιόκαστρο (ΦΩΤΟ)
Υπό την αιγίδα του Ποδηλατικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου - Φόρεσαν τα κράνη τους και συμμετείχαν σε αγώνες δεξιοτεχνίας και ατομικής χρονομέτρησης
Θεσσαλονίκη: Μαθητές Δημοτικού έκαναν ποδηλατοβόλα στο Ωραιόκαστρο (ΦΩΤΟ)