Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνεργεία για το κυνήγι αγριογούρουνων στον Δήμο Λαγκαδά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνεργεία Δίωξης Αγριόχοιρου από 16 και 20/11 στον Δήμο Λαγκαδά

Συνεργεία δίωξης αγριόχοιρου θα πραγματοποιήσουν θήρα αγριόχοιρων και υβριδίων αυτού από την Τετάρτη 16, έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά με έγκριση του Δασαρχείου Λαγκαδά και την ενεργοποίηση του άρθρου 269 του Δασικού Κώδικα ομάδας κυνηγών αγριόχοιρου και υβριδίων αυτού για την κατά παρέκκλιση θήρα των συγκεκριμένων ζώων.

Η ενεργοποίηση της έγκρισης έγινε μετά από σχετικό αίτημα των ενδιαφερόμενων στο Δασαρχείο Λαγκαδά στο πλαίσιο του «Σχεδίου Μείωσης Αγριοχοίρων».

Οι αιτούντες θα πρέπει να φέρουν την έγκριση καθ΄όλη τη διάρκεια του κυνηγιού, στη συγκεκριμένη περιοχή στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να κοινοποιήσουν έντυπο στην αρμόδια δασική αρχή με την κάρπωση αγριοχοίρων και των υβριδίων τους στη συγκεκριμένη κυνηγετική έξοδο.

Οι περιοχές της κυνηγετικής εξόδου είναι:

1)Την 16 - 19 και 20 Νοεμβρίου 2022 στην περιοχή «Καταφύγιο Κολχικού-Λαγκαδά» (ομάδα του ΚΑΜΑΡΗ Θωμά)

Οι ώρες θήρας είναι:

16/11: 14.30 – 17.00

19/11: 14.30 – 17.00

20/11: 08.00 – 17.00

2) Την 19 και 20 Νοεμβρίου 2022 στην περιοχή «Καταφύγιο Πολυδενδρίου» (ομάδα του ΧΡΗΣΤΙΔΗ Ηλία)

Οι ώρες θήρας είναι:

19/11: 07.00 – 17.00

20/11: 07.00 – 17.00

Σημειώνεται ότι απαγορεύεται το κυνήγι σε περιοχές της Α' Ζώνης Προστασίας καθώς και περιμετρικά αυτής σε απόσταση των 300 μέτρων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις