Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: «Το λιμάνι μετεξελίσσεται σε λιμάνι διεθνούς σημασίας»

limani-olth-kivotia
Θεσσαλονίκη: «Το λιμάνι μετεξελίσσεται σε λιμάνι διεθνούς σημασίας»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, η συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης, μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την Προεδρία του Εκτελεστικού Προέδρου Δ.Σ. & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνου Λιάγκου με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, συνεργατών και στελεχών της εταιρείας.

Οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης προσφέρουν την δυνατότητα ενημέρωσης και γόνιμου διαλόγου μεταξύ των μελών της λιμενικής κοινότητας για θέματα ανάπτυξης και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Λιμένα προς τους χρήστες του.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν συνολικά 20 εκπρόσωποι από 21 φορείς, χρήστες και μέλη της ευρύτερης κοινότητας του λιμένα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις πρόσφατες εξελίξεις της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναπτυξιακή στρατηγική της ΟΛΘ Α.Ε. με επίκεντρο τους τρεις πυλώνες της βιωσιμότητας (περιβάλλον, κοινωνία, διακυβέρνηση). Επιπλέον επισημάνθηκε η αναβάθμιση του Λιμένα Θεσσαλονίκης στην πρώτη κατηγορία του ευρωπαϊκού χάρτη τακτικών γραμμών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με την έναρξη εβδομαδιαίου δρομολογίου, που συνδέει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τα αντίστοιχα του Σαουθάμπτον (Ηνωμένο Βασίλειο), της Αμβέρσας (Βέλγιο) του Ρότερνταμ (Ολλανδία) και του Αμβούργου (Γερμανία).

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, σημείωσε: «Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μετεξελίσσεται σε λιμάνι διεθνούς σημασίας. Συμπορευόμαστε με κοινό όραμα και στόχους με τη λιμενική κοινότητα προσφέροντας προστιθέμενη αξία στην κοινωνία και ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλους».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φραντσέσκο Τζιόρτζι: «Ήθελε να αγοράσει το κότερο Εμίρη για την Εύα Καϊλή»

Μαρία Σπυράκη: Αποδέχομαι την άρση της ασυλίας μου - Καμία σχέση με το Qatargate