Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για βιασμό στον 17χρονο έπειτα από καταγγελία 18χρονης

viasmos-gynaika
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο εισαγγελέας παρέμπεψε τον 17χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες το βράδυ, σε ανακριτή, απ' όπου πήρε προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση

Ποινική δίωξη για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος 17χρονου, εναντίον του οποίου ασκήθηκε μήνυση από 18χρονη για ασελγείς πράξεις σε βάρος της, δίχως τη συναίνεσή της, στη διάρκεια Χριστουγεννιάτικου πάρτι.

Ο εισαγγελέας παρέμπεψε τον 17χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, σε ανακριτή, απ' όπου πήρε προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση.

Η 18χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 17χρονου, χθες το απόγευμα, καταγγέλλοντας ότι ξημερώματα της ίδιας ημέρας κι ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Θέρμης, όπου γινόταν πάρτι, ο νεαρός προέβη στις καταγγελλόμενες πράξεις.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατρός έσωσε δυο φορές την ζωή τουρίστα στην Χαλκιδική - Τι λέει ο Άγγλος (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Μάρτιν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες
Γιατρός έσωσε δυο φορές την ζωή τουρίστα στην Χαλκιδική - Τι λέει ο Άγγλος (ΒΙΝΤΕΟ)