Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια σε ίντερνετ καφέ – 15 συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια σε ίντερνετ καφέ – 15 συλλήψεις
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι βρέθηκε από την έρευνα της αστυνομίας στο κατάστημα στην περιοχή της Τούμπας

Συνελήφθησαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης 15 άτομα για διενέργεια παράνομων ηλεκτρονικών παιγνίων. Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που έγινε σε ίντερνετ καφέ συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος καθώς και 14 άτομα ακόμη που έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Δεκαπέντε συνολικά άτομα που διενεργούσαν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια εντόπισαν και συνέλαβαν χθες (17-01-2023) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας.

Πρόκειται για 13 ημεδαπούς και 2 αλλοδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε ίντερνετ-καφέ στην περιοχή της Τούμπας, διαπιστώθηκε ότι 53χρονος ημεδαπός υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 20 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε 14 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια από ισάριθμα άτομα, τα οποία και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έργα διαγράμμισης και σήμερα το βράδυ σε δρόμο στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Γεωργιάδης: Σταθερή η αξία του «καλαθιού» για 12η εβδομάδα παρά τον πληθωρισμό