Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο 18χρονος για το μαχαίρωμα μαθητή

Το περιστατικό σημειώθηκε στην αυλή τού 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, ο 18χρονος που συνελήφθη, επειδή τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο 17χρονο μαθητή, ύστερα από μεταξύ τους καβγά, στην αυλή τού 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 18χρονος, που είναι εξωσχολικός, πήγε χθες το πρωί στο σχολείο για να συναντήσει μία παρέα. Εκεί φαίνεται να διαπληκτίστηκε με τον 17χρονο για προσωπικές διαφορές, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, με συνέπεια να τον τραυματίσει ελαφρά στο χέρι με ένα κοπίδι. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι ο καβγάς προκλήθηκε επειδή ο 17χρονος μαθητής τον φώναξε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Τα αμερικανικά αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού μετακινήθηκαν για να δώσουν στον Τραμπ στρατιωτικές επιλογές σύμφωνα με δύο πηγές
Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία
«Καμία συμμετοχή δεν μπορεί να έχει η Τουρκία στους μελλοντικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο πρώην πρωθυπουργός
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία