Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στα γυρίσματα του «Dirty Angels» ο Κωνσταντίνος Ζέρβας (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για τις ανάγκες της ταινίας τα κινηματογραφικά στούντιο της Nu Boyana Film Studio Hellenic, στην περιοχή της Θέρμης, μετατράπηκαν σε στρατόπεδο Αφγανών

Στα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας «Dirty Angels» βρέθηκε σήμερα (07/02) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος είχε συνάντηση με τον σκηνοθέτη Martin Campbell και τους παραγωγούς Rob Van Norden και Moshe Diamant.

Για τις ανάγκες της ταινίας τα κινηματογραφικά στούντιο της Nu Boyana Film Studio Hellenic, στην περιοχή της Θέρμης, μετατράπηκαν σε στρατόπεδο Αφγανών.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκε στον χώρο και συνομίλησε με τους συντελεστές της κινηματογραφικής παραγωγής τόσο για την εμπειρία τους από τα γυρίσματα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και για τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχονται από τον δήμο, την περιφέρεια και άλλους φορείς όσο και για τη νέα δυναμική που αναπτύσσεται για την πόλη, η οποία ενισχύει την εξωστρέφειά της, μπαίνοντας στον χάρτη της κινηματογραφικής βιομηχανίας και προσελκύοντας χολιγουντιανές παραγωγές.

zerbas-gyrismata3.jpg
zerbas-gyrismata2.jpg
zerbas-gyrismata.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»