Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν νέα παιδική χαρά λίγες μέρες μετά την παράδοσή της

Ανάρτηση από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Μάκη Κυριζίδη

Νέα παιδική χαρά παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πλατεία Περιστεριών από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο ακόμη κι αυτές οι λίγες ημέρες ήταν αρκετές για ανεγκέφαλους που προκάλεσαν φθορές βανδαζλίζοντας τα παιχνίδια που είχαν τοποθετηθεί.

«Το λόγο πια έχει ο εισαγγελέας και η αστυνομία! Όσο και να μην θέλουν κάποιοι θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τις παιδικές χαρές που παίζουν τα παιδιά μας!», αναφέρει σε σχετική του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Εφραίμ Κυριζίδης.

parko.jpg
parko3.jpg
parko2.jpg
parko1.jpg

Αναλυτικά ο κ. Κυριζίδης γράφει:

«Δυστυχώς χθες το βράδυ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ κατέστρεψαν παιχνίδια από την νέα παιδική χαρά στην πλατεία Περιστεριών, η οποία παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες!

Δεν μπορώ να αντιληφθώ κίνητρα για μια τέτοια πράξη!

Το λόγο πια έχει ο εισαγγελέας και η αστυνομία!

Όσο και να μην θέλουν κάποιοι θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τις παιδικές χαρές που παίζουν τα παιδιά μας!».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Blackout υπαρξιακό
Το πρόσφατο πολύωρο blackout που βύθισε την Ισπανία και την Πορτογαλία στο απόλυτο σκοτάδι
Blackout υπαρξιακό