Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Δύο περιστατικά απάτης σε βάρος προμηθευτών του Δήμου Καλαμαριάς

Θεσσαλονίκη: Δύο περιστατικά απάτης σε βάρος προμηθευτών του Δήμου Καλαμαριάς
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο Δήμος Καλαμαριάς κάνει σαφές ότι δεν έχει ζητήσει ποτέ κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών των ατόμων με τα οποία συνεργάζεται

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλαμαριάς μετέβη το πρωί ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Καλαμαριάς, Ευάγγελος Τσακμακίδης, μετά από εντολή του Δημάρχου, Γιάννη Δαρδαμανέλη, προκειμένου να καταγγείλει δύο περιστατικά απάτης, που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, σε βάρος αναδόχων-προμηθευτών του Δήμου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, άγνωστος τηλεφώνησε λέγοντας πως εκπροσωπεί τον Δήμο Καλαμαριάς, ζητώντας τους κωδικούς από τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, που ανήκαν στους ανυποψίαστους αναδόχους - προμηθευτές, λέγοντας ότι έπρεπε να τους καταθέσει χρήματα. Ευτυχώς τα θύματα επικοινώνησαν με τον Δήμο κι έτσι διαπιστώθηκε η απάτη που λίγο έλειψε να τους κοστίσει.

Ο Δήμος Καλαμαριάς κάνει σαφές ότι δεν έχει ζητήσει ποτέ κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών των ατόμων με τα οποία συνεργάζεται. Θα πρέπει οι πολίτες να είναι υποψιασμένοι. Σε περίπτωση που κάποιος έπεσε θύμα απάτης, τον καλεί να καταγγείλει το περιστατικό, ώστε να εντοπιστούν οι ένοχοι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έρχεται υπαίθρια αγορά για τον Αγ. Βαλεντίνο – Με φαγητό, σοκολάτες

Επικοινωνία Σακελλαροπούλου - Πατριάρχη Αντιοχείας για τους φονικούς σεισμούς