Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο και σε ακόμη τρεις περιοχές της πόλης.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:
Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 46 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στην οδό Μπουμπουλίνας 23 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.
Διακοπή υπάρχει και στην Ηλιούπολη, λόγω προβλήματος στην οδό Μιαούλη 8 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχής την Πολίχνη, λόγω προβλήματος στις οδούς Τήνου και Αλέξανδρου Φλέμινγκ το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.