Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έργα με κλειστές λωρίδες από σήμερα για 2 εβδομάδες στο Λαγκαδά

Συνεργεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα κάνουν ασφαλτικές εργασίες – Σε ποιο σημείο

Ασφαλτικές εργασίες στην 11η Επαρχιακή Οδό θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, και με διάρκεια δύο (2) εβδομάδων περίπου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες επί της 11ης Επαρχιακής Οδού, από τη γέφυρα του Μπογδάνα (είσοδος Λαγκαδά) έως τη διασταύρωση για τη Λητή, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες προγραμματίζεται να ξεκινήσουν σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και να διαρκέσουν δύο (2) εβδομάδες περίπου. Θα πραγματοποιούνται με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»