Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κόστος η παραπάνω κίνηση για τα έργα Fly Over

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τα έργα του Fly Over αναμένεται να επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης

Ολοένα και μεγαλύτερη είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση στους περισσότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με τα πρόδρομα έργα για την κατασκευή του flyover στην περιφερειακή οδό, να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Οι εργασίες για την υπερυψωμένη ταχείας κυκλοφορίας λεωφόρο μήκους 13 χιλιομέτρων της νέας ανατολικής περιφερειακής της Θεσσαλονίκης, θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και θα διαρκέσουν τρία χρόνια, με τους συγκοινωνιολόγους να θέτουν το ζήτημα λήψης μητροπολιτικών λύσεων για την αντιμετώπιση του ολοένα και εντονότερου κυκλοφοριακού προβλήματος.

Σύμφωνα με τους συγκοινωνιολόγους, η κατάσταση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, θα δυσκολέψει το επόμενο διάστημα και ένα από τα μέτρα, που μπορούν να παρθούν αφορά τη βελτιστοποίηση των φωτεινών σηματοδοτών.

Ελαχιστοποίηση των διπλοπαρκαρισμένων και προτεραιότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι τα δυο επιπλέον μέτρα που προτείνουν οι συγκοινωνιολόγοι.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ3:

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις