Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας «λαμπάδιασε» ενώ έψηνε το αρνί

Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας «λαμπάδιασε» ενώ έψηνε το αρνί
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Όταν προσπάθησε να δυναμώσει τη φωτιά - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου

Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 42χρονος επιχείρησε να δυναμώσει την φωτιά ρίχνοντας οινόπνευμα όσο έψηνε το αρνί με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει.

Ανήμερα του Πάσχα, σε οικογενειακό τραπέζι στην Θεσσαλονίκη, ένας 42χρονος μαζί με την σύζυγό του και ένα ανήλικο παιδί στην περιοχή του Ευόσμου, ετοιμάζονταν να ψήσουν το αρνί.

Όταν ο άνδρας επιχείρησε να δυναμώσει τη φωτιά πετώντας οινόπνευμα, τότε υπήρξε ανάφλεξη του μπουκαλιού με το οινόπνευμα που κρατούσε και η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στο σώμα του. Αμέσως στο σπίτι του 42χρονου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα στην ΜΕΘ Εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο, τα εγκαύματα είναι στο 50% του σώματος του άτυχου άνδρα, και η κατάσταση της υγείας του είναι μεν σοβαρή αλλά σταθερή.

Οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι ότι λόγω της ηλικίας του θα υπάρξει θετική εξέλιξη, ωστόσο άπαντες βρίσκονται επί ποδός καθώς είναι μεγάλη η έκταση των εγκαυμάτων του 42χρονου.

Δείτε το video:

Πηγή: megatv.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Μάχη για ζωή δίνει άνδρας – Του έβαλε φωτιά η σύζυγός του

ΔΕΗ: Μείωση στα τιμολόγια ρεύματος Μαΐου – Στα 15,9 σεντς ανά κιλοβατώρα