Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Φιλοξενούσε σε σπίτι στο κέντρο δύο αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά

Χειροπέδες από την αστυνομία σε έναν 25χρονο από το Ιράκ

Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ένας 25χρονος από το Ιράκ, ο οποίος παρείχε κατάλυμα σε σπίτι στο κέντρο της πόλης δύο αλλοδαπούς από τη Συρία (ο ένας εκ των οποίων ανήλικος) οι οποίοι δεν είχαν χαρτιά για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης έπειτα από σχετική καταγγελία που έγινε στη Γραμμή Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων «1109», συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (29-05-2023) 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος παρείχε κατάλυμα στο κέντρο της πόλης σε δύο αλλοδαπούς, εκ των οποίων ένας ανήλικος, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη στην Κοζάνη 49χρονος ισοβίτης – Είχε αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού
Σε βάρος του εκκρεμούσε και άλλη καταδικαστική απόφαση - Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης
Συνελήφθη στην Κοζάνη 49χρονος ισοβίτης – Είχε αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει μαθήτρια θύμα της ακροδεξιάς οργάνωσης – Έχασα τη χρονιά
Περιγράφει την επίθεση που είχε δεχτεί μέσα σε σχολείο - «Πολλά παιδιά φοβόντουσαν να βγουν στην αυλή του σχολείου για διάλειμμα»
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει μαθήτρια θύμα της ακροδεξιάς οργάνωσης – Έχασα τη χρονιά