Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Σκαρφαλώνει στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία

thessaloniki-kalos-kairos

Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου 2023. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα Δωδεκάνησα. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, οι οποίες στα Θράκη και στα ορεινά της Πελοποννήσου κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι περισσότερες και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από 18 έως 33, στην Ήπειρο από 16 έως 30, στη Στερεά από 16 έως 33, στην Πελοπόννησο από 15 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 32, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 32, στις Κυκλάδες από 17 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 22 έως 30 και στην Κρήτη από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν πρόσκαιρα μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές μονό νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν πρόσκαιρα μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Blackout υπαρξιακό
Το πρόσφατο πολύωρο blackout που βύθισε την Ισπανία και την Πορτογαλία στο απόλυτο σκοτάδι
Blackout υπαρξιακό