Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επεισοδιακή καταδίωξη με τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 44 και 58 ετών που είχαν κλέψει όχημα από τη Βέροια

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία σχετικά με την επεισοδιακή καταδίωξη που έγινε τα ξημερώματα στη δυτική Θεσσαλονίκη, κατά την οποία εν τέλει συνελήφθησαν δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε όχημα το οποίο είχαν κλέψει από τη Βέροια και προσπάθησαν να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 44 και 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων - Μενεμένης για κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η αστυνομία της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, δύο άτομα που αφαίρεσαν Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 44 και 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων - Μενεμένης για κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια.

Ειδικότερα, σήμερα (30-06-2023) τα ξημερώματα εντοπίσθηκαν οι ανωτέρω στην Παλαιά Εθνική Οδό Κιλκίς-Θεσσαλονίκης, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φορτηγό όχημα το οποίο είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από περιοχή του Νομού Ημαθίας.

Αστυνομικοί του Τ.Π.Κ.Ε. πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο όχημα, πλην όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στην περιοχή του Δενδροποτάμου το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο δράστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το όχημα θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα