Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ασφαλτοστρώθηκαν οι δρόμοι στα κοιμητήρια του Ωραιόκραστρου (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Ασφαλτοστρώθηκαν οι δρόμοι στα κοιμητήρια του Ωραιόκραστρου (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε εξέλιξη το έργο αποκατάστασης φθορών σε δρόμους του Δήμου Ωραιοκάστρου

Το χρόνιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων του Ωραιοκάστρου να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι εντός των Κοιμητηρίων της περιοχής ικανοποίησε η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου. 

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ασφαλτοστρώθηκαν κεντρικοί δρόμοι μέσα στα Κοιμητήρια και πλέον η πρόσβαση στο χώρο για τους οδηγούς είναι πιο εύκολη και πιο ασφαλής.

«Στο πλαίσιο εργασιών ασφαλτόστρωσης που εκτελούμε σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου, με στόχο να κάνουμε πιο ασφαλείς και άνετες τις μετακινήσεις των οδηγών, ικανοποιήσαμε και το πάγιο αίτημα των κατοίκων του Ωραιοκάστρου να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι εντός των Κοιμητηρίων. Έτσι, αναβαθμίζονται λειτουργικά τα Κοιμητήρια και διευκολύνεται η πρόσβαση των οδηγών στο χώρο», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου. Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου έχουν καταγράψει τους δρόμους που παρουσιάζουν φθορές και σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των Κοινοτήτων προγραμματίζεται και υλοποιείται η αποκατάστασή τους. Το έργο ασφαλτοστρώσεων είναι διάρκειας περίπου 12 μηνών.

Δείτε τις φωτογραφίες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η συγκάλυψη του σκανδάλου υποκλοπών από την κυβέρνηση

Απάτη στην Εύβοια: 65χρονος παρίστανε τον γιατρό και έκανε διακοπές... τσάμπα