Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 32χρονο - Άναψε τρεις πυρσούς στο ΠΑΟΚ-Άρης

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 32χρονο - Άναψε τρεις πυρσούς στο ΠΑΟΚ-Άρης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά «Αδικήματα Βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις»

Στη σύλληψη ενός 32χρονου ο οποίος άναψε 3 πυρσούς στο γήπεδο της Τούμπας κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (18/09), 32χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά «Αδικήματα Βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και Νομοθεσίας «Περί Φωτοβολίδων και Πυροτεχνημάτων».

Το βράδυ της Κυριακής (17/09), στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας, άναψαν πυρσούς με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Ο 32χρονος άναψε τρεις (3) πυροτεχνικές κατασκευές τύπου «ναυτικός πυρσός» οπότε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δημήτρης Μήτρου: «Η επόμενη δεκαετία ανήκει στη Θεσσαλονίκη» (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 45χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο ΑΠΘ