Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πήγε στο γήπεδο με κατσαβίδι - Τρεις συλλήψεις πριν από το ΠΑΟΚ-Βόλος

Τι βρέθηκε από τους ελέγχους της αστυνομίας πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα

Τρεις συλλήψεις έγιναν χθες μετά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου στη Θεσσαλονίκη.Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, κατά περίπτωση, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί αθλητισμού, όπλων και ναρκωτικών.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις προσπάθειές της για πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, προκειμένου η πρόσβαση σε χώρους διεξαγωγής αγώνων να είναι ασφαλής για όλους τους πολίτες.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα στη Τούμπα Θεσσαλονίκης, χθες, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά 3 άτομα.

Ειδικότερα, τα ανωτέρω άτομα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων  εξωτερικά του γηπέδου να φέρουν στην κατοχή τους συνολικά ένα ναυτικό πυρσό, ένα κατσαβίδι και ποσότητα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει τις συστηματικές δράσεις της, με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς σε αγωνιστικούς χώρους, τόσο κατά τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων όσο και μακριά από αυτούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ