Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αγγελούδης: Να αποκατασταθούν άμεσα οι εκτεταμένες ζημιές στο ΒΕΛΟΣ

Αγγελούδης: Να αποκατασταθούν άμεσα οι εκτεταμένες ζημιές στο ΒΕΛΟΣ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Η άμεση αποκατάσταση των ζημιών είναι οφειλόμενο χρέος στη Δημοκρατία και στην Ιστορία»

Την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο πλωτό Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα ΑΤ Βέλος, ζητά με δήλωσή του, ο εκλεγμένος δημάρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Αναλυτικά ο κ. Αγγελούδης αναφέρει:

«Το οφειλόμενο χρέος προς τη Δημοκρατία και την Ιστορία επιβάλει όπως επιδιορθωθούν άμεσα, χωρίς χρονοτριβή, οι εκτεταμένες ζημιές που ¨λάβωσαν¨ λόγω της κακοκαιρίας το «ΒΕΛΟΣ», το πλοίο – σύμβολο του αντιδικτατορικού Αγώνα.

 Είναι το ελάχιστο που καλείται  να πράξει  η Πολιτεία για να τιμήσει τη γενναία απόφαση των δημοκρατών αξιωματικών, υπαξιωματικών και ναυτών που αψήφησαν τα κελεύσματα της Χούντας και με την τολμηρή τους απόφαση διεθνοποίησαν τον αγώνα του ελληνικού λαού για Δημοκρατία και Ελευθερία στην Ελλάδα.

Το αντιτορπιλικό «ΒΕΛΟΣ» είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Ένα Μνημείο αντίστασης και αγώνα, το οποίο πρέπει να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού, ώστε να εξασφαλίσουμε πως θα συνεχίσει να διδάσκει τις μνήμες και τα συναισθήματα που φέρει πάνω του στις νεότερες γενιές».   

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Ο Στάθης Κωνσταντινίδης στο 7ο Thessaloniki Summit

Πληγή το δημογραφικό: Με ένα μόνο παιδί οι μισές σχεδόν οικογένειες στη χώρα
dimografiko