Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νεκρός 29χρονος σε σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία

Νεκρός 29χρονος σε σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άντρα ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε πινακίδα, δύο δέντρα και κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια ανετράπη. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 29χρονο άνδρα, υπήκοο Αλβανίας.

Σε ανακοίνωσή της για το δυστύχημα η αστυνομία ανέφερε:

«Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (13-01-2024) στην συμβολή των οδών Παλαιού Σταθμού με Σταύρου Βουτηρά (ρεύμα προς κέντρο πόλης), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε ρυθμιστική πινακίδα, δύο δέντρα και κολώνα φωτισμού και ανετράπη επί της διαχωριστικής νησίδας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Η κολώνα φωτισμού αποκολλήθηκε και έπεσε σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία βρισκόντουσαν σε προσωρινή διακοπή πορείας προ ερυθρού σηματοδότη στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Ο θανών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης».

Δείτε βίντεο από το σημείο του τροχαίου. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κώστας Καραμανλής στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Δημιουργείται σωματείο για ενοικιαστές σπιτιών – Στόχος προσιτές τιμές