Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έργα από σήμερα και για τρεις μέρες σε δρόμο της Θεσσαλονίκης

Έργα από σήμερα και για τρεις μέρες σε δρόμο της Θεσσαλονίκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα κάνουν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Τριλόφου – όρια Νομού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας επί της 29ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Τριλόφου -όρια Νομού, στο ύψος της γέφυρας Σχολαρίου ανάντι της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στην κατεύθυνση προς το Σχολάρι.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Εφιάλτης για 34χρονη: Την ανάγκασε να κάνει ναρκωτικά και προσπάθησε να τη βιάσει

Συγκλονίζει ο Παύλος Μαρινάκης για τη νόσο Crohn: Ρώτησα τον γιατρό «Θα πεθάνω;»