Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έρχεται η μεγαλύτερη γιορτή με φαγητό του δρόμου - Για 4 μέρες στη Θεσσαλονίκη

Έρχεται η μεγαλύτερη γιορτή με φαγητό του δρόμου - Για 4 μέρες στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα έρχεται με πάνω από 30 περίπτερα

To Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει το 2024 για την 7η, ακόμα πιο εξελιγμένη εκδοχή του, γεμάτο φαγητό, events και μουσική, προσφέροντας μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού! Από Πέμπτη έως Κυριακή και για 4 υπέροχες μέρες, 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo μετατρέπεται σε μια τεράστια, γευστική, υπαίθρια αγορά με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

Τα εισιτήρια για αυτό το εντυπωσιακό και σύγχρονο πάρκο γεύσεων που παρουσιάζει η δημιουργική ομάδα SoulFood Thessaloniki μόλις κυκλοφόρησαν. Προκειμένου λοιπόν να επισκεφτείτε το σημείο συνάντησης όλων των foodies της χώρας μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας αποκλειστικά από το More.com (πρώην Viva.gr) ΕΔΩ: TSFF - Tickets.

Θα σας περιμένουν περισσότερα από 30 περίπτερα street food με ότι χρειάζεται για να χορτάσει το μάτι και ο ουρανίσκος και 5 resting areas για να απολαύσετε τις δημιουργίες τους.

Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα.

Προπώληση – Διάθεση  Εισιτηρίων:

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.more.com/happenings/festival/thessaloniki-street-food-festival-2024/

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Λίνα Μενδώνη: Επισκέψιμος το αργότερο το 2028 ο Τύμβος Καστά

Κ. Μακεδονία: Δράση ενίσχυσης των ΜμΕ - Επιχορήγηση έως 400.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ