Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τζακ ποτ 5,2 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ - Τυχερός κέρδισε 100.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τουλάχιστον 5,2 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας στην κλήρωση της Τρίτης

Ραντεβού με την τύχη δίνουν αύριο οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, με το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράζει τουλάχιστον 5,2 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Εκτός από το μεγάλο έπαθλο, όσοι συμμετάσχουν στην αυριανή κλήρωση διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ σε όλα τα τυχερά 5άρια, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Η αυριανή κλήρωση για τα  5,2 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το  κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους, στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr, μέχρι την Τρίτη στις 21:30.  

Τους 54 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

2.jpeg
Νίκος Καριπίδης, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ ανέδειξε ακόμα 5 νικητές στη δεύτερη κατηγορία, που κέρδισαν έπαθλα των 100.000 ευρώ ο καθένας, εκ των οποίων ο ένας από Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα, το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 54 τυχερούς 5άρηδες, ενώ δύο μεγάλοι νικητές κέρδισαν 2,7 εκατ. ευρώ και 8,1 εκατ. ευρώ, στα Χανιά και στον Κεραμεικό αντιστοίχως.  

3.jpeg
Παναγιώτης Σταφίδας, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Ιτέα

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα