Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό έχουν μείνει 3 περιοχές

Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό έχουν μείνει 3 περιοχές
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε εξέλιξη σε 3 περιοχές της πόλης.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στις οδούς Αργυροκάστρου και Παύλου Μελά το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Μαρτίου, λόγω προβλήματος στις οδούς Στρωμνίτσης, Μακεδονίας και 25ης Μαρτίου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Δικοπή υπάρχει και στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στην οδό Σταδίου το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Καθημερινός εφιάλτης ο Περιφερειακός – Ουρές χιλιομέτρων από ΙΧ

Στις φλόγες τυλίχτηκε ΙΧ στα Γιαννιτσά – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής