Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Πασχαλινά δώρα στα παιδιά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Πασχαλινά δώρα στα παιδιά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μοιράστηκαν με πρωτοβουλία κοινωνικών οργανώσεων, σχολείων και φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης

Βιβλία, παιχνίδια, χειροποίητες ευχετήριες κάρτες και κατασκευές origami προσφέρθηκαν ως δώρα για το Πάσχα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με πρωτοβουλία κοινωνικών οργανώσεων, σχολείων και φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εκπρόσωποι του «Χαμόγελου του Παιδιού» , του  δήμου Παύλου Μελά, του 6ου Νηπιαγωγείου Μενεμένης και το 6ου ΓΕΛ Καλαμαριάς, έχοντας στη σκέψη τους τα παιδιά που λόγω προβλημάτων υγείας περνούν τις γιορτινές ημέρες μακριά από το σπίτι τους, έστειλαν με κάθε τρόπο τα δώρα τους στην Δ΄ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική και τη Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική Χειρουργικής Παίδων.

Οι μικροί ασθενείς, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δέχτηκαν με ενθουσιασμό τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση αλλά και τα δώρα, τις κατασκευές και τις πασχαλινές κάρτες που ετοίμασαν με μεράκι οι εθελοντές του «Χαμόγελου του Παιδιού» και οι μαθητές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πώς διαμορφώνονται τα τιμολόγια των προμηθευτών για το Μάιο

Άντρας σε αμόκ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρια σε αστυνομικούς