Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ουρές τα ΙΧ στον Περιφερειακό – Ποια τα κόκκινα σημεία, δείτε χάρτη

Θεσσαλονίκη: Ουρές τα ΙΧ στον Περιφερειακό – Ποια τα κόκκινα σημεία, δείτε χάρτη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε ποια σημεία παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Μεγάλη είναι και σήμερα (17/6) η ταλαιπωρία που υφίστανται οι οδηγοί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα κυρίως στον Περιφερειακό που έχει «κοκκινίσει», αλλά και σε σημεία κεντρικών δρόμων μέσα στην πόλη.

Ειδικότερα, τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται και σήμερα στον Περιφερειακό λόγω των ρυθμίσεων για τα έργα του Fly Over.

Στην κατεύθυνση προς δυτικά, το πρόβλημα ξεκινά από τα Κωνσταντινουπολίτικα, εντείνεται στο ύψος της Τούμπας και φτάνει μέχρι και λίγο πριν από το 424 ΓΣΝ με λίγα μόνο «πορτοκαλί» σημεία ενδιαμέσως.

Από την άλλη πλευρά, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από πριν από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και οι ουρές των ΙΧ φτάνουν μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Μέσα στην πόλη, κίνηση υπάρχει στις οδούς Βασιλίσσης Όλγας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε σημεία της Τσιμισκή και της Εγνατίας (υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιούνται και έργα ασφαλτόστρωσης) στη Μανώλη Ανδρόνικου, στη Λαγκαδά  κ.ά.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βαρθολομαίος: Το να μένει κανείς σιωπηλός μπροστά στον πόλεμο είναι ντροπή

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για ηχορύπανση σε μαγαζιά – 10 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ