Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 41χρονος που παρέσυρε την εν διαστάσει σύζυγό του

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε ο 41 ετών άντρας που καταγγέλθηκε από την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του ότι την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του καθώς εκείνη επέβαινε σε δίκυκλο, κι αφού την ανέτρεψε την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, ενώ δύο 24ωρα αργότερα και με τη λήξη του αυτοφώρου, ο αλβανικής καταγωγής άνδρας παρουσιάστηκε στο ΤΑ Χαλκηδόνας όπου κατέθεσε στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίζεται για το προ ημερών επεισόδιο.

Καθώς μεσολάβησε νέα μήνυση εναντίον του από την 35χρονη (ημεδαπή) για απειλή, ο 41χρονος συνελήφθη και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, για το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ο συλληφθείς θα κληθεί να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια.

Ο ίδιος έχει κατηγορηθεί κι άλλη φορά για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος της ίδιας γυναίκας και μετά την απολογία σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Το δικαστήριο για αυτό το περιστατικό δεν έχει γίνει ακόμη.

AΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»