Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κατερίνη: 70χρονος έκλεβε κοσμήματα και μετρητά από σπίτια - «Λεία» 50.000 ευρώ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Διέπραξε εννέα κλοπές σε περιοχή της Πιερίας, εκ των οποίων οι τρεις σε απόπειρα

Κοσμήματα και μετρητά - συνολικής αξίας σχεδόν 50.000 ευρώ - φέρεται να απέσπασε τον τελευταίο καιρό από σπίτια, ένας ηλικιωμένος που συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας. Πρόκειται για 70χρονο, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος κατά τη σύλληψή του επέδειξε κλεμμένη αστυνομική ταυτότητα, την οποία είχε παραποιήσει.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι κατά το διάστημα από 26 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου 2024, διέπραξε εννέα κλοπές σε περιοχή της Πιερίας, εκ των οποίων οι τρεις σε απόπειρα, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.725 ευρώ και κοσμήματα αξίας 46.325 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Σε βάρος του εκκρεμούσε επιπλέον απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 11 μηνών για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»