Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ένας άντρας για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση των νόμων περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.
Πρόκειται για 42χρονο ημεδαπό, ο οποίος, χθες (08-10-2024), σε χωριό στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, προκάλεσε φθορές, με αεροβόλο πιστόλι, σε παράθυρο οικίας 30χρονου, επίσης, ημεδαπού. Λίγο αργότερα, όταν συναντήθηκαν οι δύο άντρες, ο συλληφθείς ανάγκασε τον παθόντα να φύγει στρέφοντας προς το μέρος του κυνηγετικό όπλο, ενώ στη συνέχεια, πυροβόλησε προς άγνωστη κατεύθυνση και χωρίς να τον τραυματίσει.
Ο δράστης εντοπίστηκε στην οικία του, πίσω από την οποία, σε υπαίθριο και προσβάσιμο χώρο βρέθηκαν επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης και τμήματα κλαδιών που είχε αναρτημένα για αποξήρανση, συνολικού βάρους 330 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν τόσο τα φυτά κάνναβης, όσο και δύο (2) κυνηγετικά όπλα και αεροβόλο πιστόλι που κατείχε ο 42χρονος στην οικία του.
- Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε διαμέρισμα και σε ΙΧ εν κινήσει
- Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα παντού – Η κίνηση σε κέντρο και Περιφερειακό (ΧΑΡΤΗΣ)
- Θεσσαλονίκη: Έργα σε 6 δρόμους – Κλειστές λωρίδες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Χαλκιδική: Τεράστια κενά στο λύκειο Συκιάς – Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη