Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πολίτες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους – Πού απειλούνται με έξωση

Υπόμνημα προς τα συναρμόδια υπουργεία για τη λύση του προβλήματος θα καταθέσει ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου

Το μείζον ζήτημα που προέκυψε στο Ελευθέριο - Κορδελιό, με πολίτες να κινδυνεύουν να χάσουν τις ιδιοκτησίες τους, μετά τις αγωγές που κατέθεσε σε βάρος τους το ελληνικό Δημόσιο και με τις οποίες αμφισβητεί την κυριότητά τους, αποτέλεσε το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης, που συγκάλεσε ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρώην δήμαρχοι Ελευθερίου - Κορδελιού, Στάθης Καϊτεζίδης και Στάθης Λαφαζανίδης, αντιδήμαρχοι, νομικοί σύμβουλοι του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου και ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου.

Ο κ. Αλεξανδρίδης έχει ήδη ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για το πρόβλημα και θα καταθέσει υπόμνημα προς όλα τα συναρμόδια υπουργεία για την άμεση επίλυση του ζητήματος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ