Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Λήστεψε 2 ψιλικατζίδικα στο κέντρο - Απείλησε τους υπαλλήλους με όπλο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 45χρονος – Πήρε ποσό πάνω από 1.200 ευρώ

Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος για ληστεία με απειλή όπλου σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας που έγινε από την αστυνομία, προέκυψε ότι ο ίδιος είχε κάνει και ακόμη μια ληστεία με απειλή όπλου επί της οδού Κασσάνδρου στο κέντρο της πόλης. Από τις ληστείες ο 45χρονος πήρε συνολικά το ποσό των 1.270 ευρώ.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη άμεσα στο πλαίσιο αναζητήσεων από δικυκλιστές αστυνομικούς  ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 45χρονος ημεδαπός, για περίπτωση ληστείας σε κατάστημα ψιλικών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου για ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (26-11-2024) ο 45χρονος εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι την προηγούμενη εβδομάδα εισήλθε σε έτερο κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»