Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιημένα ΙΧ στον Περιφερειακό – Τεράστιες ουρές χιλιομέτρων

Πολύ αυξημένη η κίνηση και η ταλαιπωρία για τους οδηγούς – Ποια είναι τα πιο δύσκολα σημεία

Εγκλωβισμένοι στην κίνηση είναι και σήμερα, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, οι οδηγοί που κινούνται στις κύριες οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά, αυτή την ώρα στον Περιφερειακό υπάρχει πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα και στις δύο πλευρές του δρόμου λόγω και των έργων που γίνονται για την κατασκευή του Fly Over. Στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το Πανόραμα και φτάνει μέχρι και την έξοδο για Νεάπολη, με την κατάσταση να αποσυμφορίζεται σταδιακά από τις Συκιές. Από την άλλη πλευρά, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Ευκαρπίας και εκτείνεται μέχρι και το Πανόραμα. Η κατάσταση εξομαλύνεται για τους οδηγούς μετά τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Εντός της πόλης, αυξημένη είναι η κίνηση σχεδόν σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στις οδούς Κωνσταντίνου Καραμανλή, Μανώλη Ανδρόνικου, Εγνατία, Παλαιού Σταθμού, Μοναστηρίου, Εθνικής Αμύνης, 3ης Σεπτεμβρίου, Λαγκαδά, Γρηγορίου Λαμπράκη, Παπαναστασίου, Κατσιμίδη, Λεωφόρο Στρατού, Επταπυργίου, Ελ. Βενιζέλου, Καραολή & Δημητρίου, Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου. Πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει επίσης στα Πεύκα.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

imet.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ