Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι πιάστηκαν να «ανοίγουν» αυτοκίνητα - Τρεις συλλήψεις

Σε βάρος ενός από τους τρεις εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Δεκεμβρίου 2024, στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι ημεδαποί από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης. Οι ανήλικοι εντοπίστηκαν να περιεργάζονται σταθμευμένα οχήματα, ενώ μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, πέταξαν στο έδαφος έναν φακό και τρία κλειδιά, τα οποία κατασχέθηκαν από τις αρχές ως αποδεικτικά στοιχεία.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι δύο από τους ανήλικους δεν είχαν στην κατοχή τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας. Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος ενός από αυτούς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από το Τακτικό Ανακριτικό Γραφείο Θεσσαλονίκης για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, ενώ η υπόθεση παραπέμπεται στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για τη διερεύνηση τυχόν επιπρόσθετων αδικημάτων στα οποία μπορεί να εμπλέκονται οι συλληφθέντες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ