Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Είχε γαϊδούρια και άλογο χωρίς νερό και τροφή – Συνελήφθη 58χρονος

Σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, ενώ ενημερώθηκε η κτηνιατρική Υπηρεσία

Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ένας 58χρονος άντρας σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο άντρας είχε στην κατοχή του 3 γαϊδούρια και ένα άλογο, τα οποία είχε δεμένα και τα είχε αφήσει χωρίς τροφή και νερό.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκηδόνος συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες 58χρονο ημεδαπό, διότι κατείχε ιπποειδή (3 γαϊδούρια και 1 ίππο), προβαίνοντας στην παθητική κακοποίησή τους, μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας. Σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, ενώ ενημερώθηκε η κτηνιατρική Υπηρεσία για την κτηνιατρική εξέταση των ζώων.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέμβαση Ντράγκι: Ξεχάστε τις ΗΠΑ - Η Ευρώπη έχει επιβάλει δασμούς στον εαυτό της
Ο Ντράγκι στο άρθρο του στους Financial Times αναφέρεται σε δυο σημαντικούς παράγοντες που έφεραν σε δύσκολη θέση την Ευρώπη
Παρέμβαση Ντράγκι: Ξεχάστε τις ΗΠΑ - Η Ευρώπη έχει επιβάλει δασμούς στον εαυτό της