Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο με θύμα Αιγύπτιο ψαρά - Επίθεση από 3 νεαρούς

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο με θύμα Αιγύπτιο ψαρά - Επίθεση από 3 νεαρούς
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Οι δύο νεαροί αρνούνται κάθε εμπλοκή στο περιστατικό

Ένα ηλικιωμένος Αιγύπτιος ψαράς κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, χθες το βράδυ, από τρεις κουκουλοφόρους, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο νεαροί (Έλληνες), κατά τις πρώτες πληροφορίες 18-19 ετών, ενώ ο τρίτος αναζητείται. 

Το ηλικιωμένο θύμα απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Όπως κατήγγειλε, το περιστατικό συνέβη την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει για δουλειά στην ιχθυόσκαλα, ενώ οι δράστες εκτόξευσαν ύβρεις εναντίον του με ρατσιστικό περιεχόμενο. Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση, με την επιβαρυντική διάταξη περί ρατσισμού. 

Παραπέμφθηκαν να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι. Οι δύο νεαροί αρνούνται κάθε εμπλοκή στο περιστατικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δήμος Θεσσαλονίκης: Γιατί φεύγει από την Λ. Νίκης ο ποδηλατόδρομος – Οι 7 αλήθειες

Θεσσαλονίκη: Τέλος ο ποδηλατόδρομος επί της Λ. Νίκης – Πεζόδρομος 2 Κυριακές/μήνα
neos-podilatodromos-leoforos-nikis