Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό έχουν μείνει 3 περιοχές

Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό έχουν μείνει 3 περιοχές
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε 3 περιοχές της πόλης. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στην Ξηροκρήνη, λόγω προβλήματος στις οδούς Μιχαλά και Μανίκα, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Άνω Τούμπα, λόγω προβλήματος στην οδό Ισιδώρου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει και στο Ωραιόκαστρο, λόγω προβλήματος στις οδούς Παρόδου Μακεδονίας και Μακεδονίας, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Γιαννιτσών και Δήμο Δέλτα – 7 συλλήψεις

Πάμε Στοίχημα: Ντέρμπι στο Ντραγκάο!