Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σεξουαλική παρενόχληση νεαρής μέσα σε λεωφορείο – «Δράκος» ο δράστης

Ο δράστης είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές για παρενόχληση, άλλη μια για απόπειρα βιασμό και ληστείας σε βάρος γυναίκας – Εξιχνιάστηκαν και τρεις ακόμη επιθέσεις του σε γυναίκες

Σύλληψη 49χρονου από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη μετά από την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση νεαρής κοπέλας μέσα σε λεωφορείο. Μάλιστα, ο δράστης είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για ακόμη επτά περιπτώσεις επιθέσεων σε γυναίκες. 

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, μεσημεριανές ώρες χθες (07-02-2025) συνέλαβαν 49χρονο ημεδαπό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 20χρονης ημεδαπής. Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, έλαβε χώρα εντός αστικού λεωφορείου.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης, κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί άλλες τρείς φορές για το ίδιο αδίκημα, ενώ είχε συλληφθεί το 2011 για απόπειρα βιασμού και απόπειρα ληστείας σε βάρος ημεδαπής. Επιπρόσθετα, εξιχνιάστηκαν τρείς ακόμη περιπτώσεις, κατά τις οποίες, σε προγενέστερο χρόνο, επιτέθηκε σε ισάριθμες γυναίκες, με τον ίδιο σκοπό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι 5 τραυματίες από τη Βόρεια Μακεδονία
Παρακολουθούνται στενά από πλαστικούς χειρουργούς και οι εντατικολόγους – Στη Θεσσαλονίκη δύο υπουργοί από τη γειτονική χώρα
Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι 5 τραυματίες από τη Βόρεια Μακεδονία