Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν από καταστήματα, σπίτια και αυτοκίνητα σε περιοχή στα δυτικά

astynomia-mera-peripoliko

Δικογραφίες σχηματίστηκαν από την αστυνομία σε βάρος 9 ατόμων – Τι βρέθηκε από τις έρευνες

Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δέλτα. Συνολικά σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 9 ατόμων (6 άντρες – 3 γυναίκες), για 1 περίπτωση κλοπής στο δρόμο, 2 περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα, 2 περιπτώσεις κλοπών από οικίες, 1 περίπτωση κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 1 περίπτωση κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Τα περιστατικά σημειώθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Απρίλιο του 2024.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούνται εντατικά έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών, που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δέλτα, έπειτα από μεθοδική και επιστάμενη έρευνα και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, σχημάτισαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, σε βάρος εννέα (9) ατόμων (6 άντρες – 3 γυναίκες), για 1 περίπτωση κλοπής στο δρόμο, 2 περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα, 2 περιπτώσεις κλοπών από οικίες, 1 περίπτωση κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 1 περίπτωση κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από Δεκέμβριο του 2023 έως Απρίλιο του 2024 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δέλτα.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ