Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δήμος Θεσσαλονίκης: Κλειστές οι υπηρεσίες την Παρασκευή – Πένθος για τα Τέμπη

Δήμος Θεσσαλονίκης: Κλειστές οι υπηρεσίες την Παρασκευή – Πένθος για τα Τέμπη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ποιες είναι οι υπηρεσίες του δήμου που θα λειτουργήσουν κανονικά

Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, εξέδωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται «σε ένδειξη πένθους και σεβασμού προς τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειές τους» θα παραμείνουν κλειστοί οι πολιτιστικοί και οι στεγαζόμενοι αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί, ενώ οι δημοτικές υπηρεσίες θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και δεν θα εξυπηρετούν το κοινό.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο δήμος Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη πένθους και σεβασμού προς τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειές τους, ενημερώνει τους πολίτες ότι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, επέτειο της τραγωδίας, οι πολιτιστικοί και οι στεγαζόμενοι αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί.

Λόγω της συμμετοχής του προσωπικού στην απεργία, οι δημοτικές υπηρεσίες θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και δεν θα εξυπηρετούν το κοινό.

Βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Οι «Χρυσές κάρτες Τραμπ» - Με 5 εκατ. δολ. για μόνιμη διαμονή στις ΗΠΑ

Θεσσαλονίκη: Ιερά αγρυπνία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Φιλόθεου στις 28 Φλεβάρη