Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον δήμο Παύλου Μελά

Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους 2.500 μερίδες παραδοσιακής φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί

Χιλιάδες κόσμου παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο δήμος Παύλου Μελά για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Το πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου» στην Πολίχνη και η Τραυματιούπολη στην Ευκαρπία πλημμύρισαν από μικρούς και μεγάλους που διασκέδασαν με την ψυχή τους παρά τον άστατο καιρό.

koulouma-dimos-pavlou-mela_2_1.jpg


Τη γιορτή στο πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου» ομόρφυναν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους τα μέλη του παραδοσιακού συγκροτήματος «Αντίκρυ».

Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους 2.500 μερίδες παραδοσιακής φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ μοιράστηκαν 1.000 χαρταετοί.

koulouma-dimos-pavlou-mela_3_1.jpg


«Για ακόμη μια χρονιά γιορτάσαμε όλοι μαζί τα Κούλουμα στον δήμο μας. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ήταν μεγάλη και μας χαροποίησε ιδιαιτέρως. Σύντομα το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου θα περάσει στην ιδιοκτησία μας και θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο πάρκο. Μαζί με το δάσος της Ευκαρπίας και το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά θα μετατρέψουν τον Παύλο Μελά σε έναν πράσινο δήμο πρότυπο» δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης.

Για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων εργάστηκαν το Τμήμα Πολιτισμού και οι Δημοτικές Κοινότητες Σταυρούπολης, Πολίχνης και Ευκαρπίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία (σχεδόν) παραγγελιά
Σίγουρα είναι ευχάριστο και για την πόλη μας, αλλά και το ίδιο το άθλημα, να διακρίνεται κάποιος άλλος εκτός από τον Παναθηναϊκό
Μία (σχεδόν) παραγγελιά