Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός σε κολυμβητήρια μετά το λουκέτο στο Εθνικό Κολυμβητήριο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μεγάλη επιβάρυνση δέχεται το Ποσειδώνιο

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται από το κλείσιμο του Εθνικού Κολυμβητηρίου στη Θεσσαλονίκη. Κολυμβητικοί σύλλογοι, ακαδημίες και αθλητές αναγκάζονται να βρουν νέα στέγη και να συνωστίζονται σε άλλα κολυμβητήρια της πόλης.

Το κλείσιμο του Εθνικού Κολυμβητηρίου και ο συνωστισμός που δημιουργείται στα υπόλοιπα κολυμβητήρια της πόλης, επηρεάζει το πρόγραμμα, τις προπονήσεις και την απόδοση επαγγελματιών αθλητών.

Μεγάλη επιβάρυνση από τον κόσμο, φαίνεται πως δέχεται το Ποσειδώνιο, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η άδεια λειτουργίας του Εθνικού Κολυμβητηρίου, έληξε στις 28 Φεβρουαρίου και δεν μπορεί να ανανεωθεί μέχρι να εκδοθεί οικοδομική άδεια, την οποία στερούνταν όλα αυτά τα χρόνια.

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι η επισκεψιμότητα στα κολυμβητήρια αυξάνεται, ωστόσο άγνωστο παραμένει πότε θα επαναλειτουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα κολυμβητήρια στη Θεσσαλονίκη και το μοναδικό, που διαθέτει βατήρες καταδύσεων για τους αθλητές.

Πηγή: ertnews.gr 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάλκινο μετάλλιο ο Μουμούρης στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ-18
Ο Δημήτρης Μουμούρης με άλμα στα 15.49 μέτρα πήρε την 3η θέση στο τριπλούν - Πέμπτος ο Μιχάλης Δελιντζόγλου με 15.12μ
Χάλκινο μετάλλιο ο Μουμούρης στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ-18