Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για ηχορύπανση από καταστήματα – Έγιναν 9 συλλήψεις

Τι βρέθηκε από τους ελέγχους που έγιναν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

Νέοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης σε καταστήματα της πόλης για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση. Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν παραβάσεις και συνελήφθησαν συνολικά 9 υπεύθυνοι καταστημάτων στα οποία η ένταση της μουσικής ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες της 11-04-2025 έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 14-04-2025, αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου συνέλαβαν συνολικά εννιά (9) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν, ως ιδιοκτήτες ή προσωρινά υπεύθυνοι, ηχητικά μέσα και ενισχυτές σε καταστήματα, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ