Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο από την ανάπλαση του οδοστρώματος της Τσιμισκή

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο από την ανάπλαση του οδοστρώματος της Τσιμισκή
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο από την ανάπλαση του οδοστρώματος της Τσιμισκή

Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν προκαλέσει οι -απαραίτητες- εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη από προχθές για την ανάπλαση του οδοστρώματος της οδού Τσιμισκή. Οι εργασίες γίνονται στη δεξιά πλευρά του δρόμου, η οποία έχει επιβαρυνθεί ιδιαίτερα από τη διέλευση των αστικών λεωφορείων.

Χθες, τα συνεργεία βρίσκονταν στο τμήμα της Τσιμισκή από την οδό Παύλου Μελά μέχρι και την Παλαιών Πατρών Γερμανού. Η τροχαία, εν τω μεταξύ, είχε τοποθετήσει ειδοποιήσεις ζητώντας από τους οδηγούς να μην παρκάρουν επί της Τσιμισκή σε εκείνο το σημείο (αν και ούτως ή άλλως απαγορεύεται η στάθμευση), ενώ υπήρχαν και τροχονόμοι οι οποίοι προσπαθούσαν να διευκολύνουν την κυκλοφορία. Ωστόσο, πολλοί ήταν και πάλι οι οδηγοί οι οποίοι αγνοούσαν όλα τα παραπάνω και στάθμευαν (έστω και προσωρινά) τα αυτοκίνητά τους σε εκείνο το σημείο του δρόμου, με αποτέλεσμα η ήδη δύσκολη διέλευση των οχημάτων να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε όλο το μήκος της Τσιμισκή και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Κυριακή. Η επιδιόρθωση θα γίνεται τμηματικά προκειμένου να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ημικρανία: 5 περίεργες θεραπείες που θα μπορούσαν να σας ανακουφίσουν

Μεγάλες προσδοκίες από τη δημιουργία του Δυτικού Προαστιακού