Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας δύο φανάρια στην Όλγας – Για ποιες ώρες

Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας δύο φανάρια στην Όλγας – Για ποιες ώρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Θα γίνουν εργασίες για την επισκευή τους από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτες εργασίες για την επισκευή φωτεινής σηματοδότησης στη διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Όλγας - Παρασκευοπούλου και Βασιλίσσης Όλγας - Αγίας Τριάδος στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα, Παρασκευή 23 Μάϊου 2025, από τις 10.00 έως τις 11.00 το πρωί και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, οι φωτεινοί σηματοδότες των κόμβων θα βρίσκονται εκτός λειτουργίας και η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται από τροχονόμο της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δολοφονία στη Ραφήνα: Συνελήφθη ο δράστης – Τον κατονόμασε το θύμα

Θεσσαλονίκη: Παρανάλωμα του πυρός δύο ΙΧ αυτοκίνητα – Το ένα ήταν εν κινήσει