Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μαγικές εικόνες με άλμα επί κοντώ στη σκιά της Καμάρας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα ο αγώνας «Άλμα επί Κοντώ στην Καμάρα» - «FLY IN SKG SKY»

Του Μιχαήλ Λιάπη, 

Μοναδικές στιγμές προσφέρει στο κοινό ο αγώνας «Άλμα επί Κοντώ στην Καμάρα» - «FLY IN SKG SKY» στο πλαίσιο των Διεθνών Αγώνων Μέγας Αλέξανδρος – Θεσσαλονίκη 2025, που συνεχίζεται αυτή την ώρα με τη συμμετοχή των ανδρών αθλητών.

Πλήθος κόσμου παρακολουθεί τις εντυπωσιακές προσπάθειες των αθλητών στη σκιά της Καμάρας. Νωρίτερα το θερμό χειροκρότημα του κόσμου δέχτηκαν οι γυναίκες επικοντίστριες.

Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος αθλητές από Ελλάδα, Αμερική, Βραζιλία, Ιταλία, Κύπρο, Κροατία, Σουηδία, Σλοβενία και Τουρκία, με τον κόσμο να έχει γεμίσει ασφυκτικά τόσο τις κερκίδες όσο και τους γύρω χώρους.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, έκανε λόγο για μία επιτυχημένη διοργάνωση που αναδεικνύει το άλμα επί κοντώ, ένα ολυμπιακό άθλημα, αλλά και τον μνημειακό πλούτο της πόλης. Όπως είπε πρόκειται για ένα τουριστικό προϊόν και μία εικόνα της αισιόδοξης Θεσσαλονίκης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του TyposThes:

epikonto-kamara_7.jpg
epikonto-kamara_11.jpg

 

epikonto-kamara_10.jpg

 

epikonto-kamara_9.jpg

 

epikonto-kamara_8.jpg

 

epikonto-kamara_6.jpg
epikonto-kamara_4.jpg
epikonto-kamara.jpg
epikonto-kamara_5.jpg
epikonto-kamara_2.jpg
epikonto-kamara_3.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή
Ένας ιστορικός κύκλος κλείνει, για να ανοίξει ένας ακόμη μεγαλύτερος - Το καλοκαίρι του 2027 θα αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο
Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή