Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέλος η ταλαιπωρία για οδηγούς στη Θεσσαλονίκη - Παραδίδεται αύριο γέφυρα

Το έργο ολοκληρώνεται νωρίτερα από χρονοδιάγραμμα που θέσαμε, ανέφερε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Παρελθόν θα αποτελεί από το Σάββατο 14 Ιουνίου η ταλαιπωρία των οδηγών που διέρχονται από τη Λεωφόρο Δενδροποτάμου, αφού παραδίδεται σε πλήρη λειτουργία η γέφυρα σε όλο το μήκος και πλάτος της.

Από τις 10:00 το πρωί και μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι θα γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στο ρεύμα της γέφυρας που βρίσκεται στην πλευρά του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι κλειστό, αφού θα λειτουργεί κανονικά για την κυκλοφορία των οχημάτων η μία λωρίδα του.

Αμέσως μετά τις 2:00 το μεσημέρι, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, θα δοθεί όλο το ρεύμα σε κυκλοφορία.

Σημειώνεται ότι όλες οι απαραίτητες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στο ρεύμα της γέφυρας προς την πλευρά του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Η Λεωφόρος Δενδροποτάμου είναι από τις βασικότερες οδικές αρτηρίες της δυτικής Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες οχήματα. Τα κυκλοφοριακά προβλήματα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχε καταρρεύσει μέρος της γέφυρας.

«Είχαμε υποσχεθεί από κοινού με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου η γέφυρα θα είχε δοθεί σε κυκλοφορία. Κάναμε πράξη την υπόσχεσή μας και μάλιστα νωρίτερα απ' ό,τι είχαμε προβλέψει. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι όλα τα εμπλεκόμενα συνεργεία δούλεψαν με ταχύτατους ρυθμούς», ανάφερε ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

alexandridis-kyrizoglou_2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Ιράν εξαπέλυσε νέες πυραυλικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ - Σειρήνες ηχούν στην Χάιφα
Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι εντόπισε πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ και ότι συστήματα λειτουργούν για την αναχαίτισή τους
Το Ιράν εξαπέλυσε νέες πυραυλικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ - Σειρήνες ηχούν στην Χάιφα
Θλίψη για το θάνατο 27χρονης - Εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στην Αθήνα
Είχε πάει στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά την Πέμπτη και την Παρασκευή είχε υποβληθεί σε χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα - Τα ακριβή αίτια του...
Θλίψη για το θάνατο 27χρονης - Εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στην Αθήνα