Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία - Ποιες ώρες θα έχει βροχές

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές. Εντονότερα φαινόμενα και καταιγίδες κυρίως στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο. Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίας. Σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο, ισχυροί στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr, σήμερα Τετάρτη 8 Οκτωβρίου τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά με εντονότερα φαινόμενα στη Θράκη όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ τοπικά έντονα θα είναι τα φαινόμενα στις Κυκλάδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Βελτίωση του καιρού αναμένεται, στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα από τις μεσημεριανές ώρες και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 12-13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 16-18, στη Θεσσαλία από 8 έως 19-21 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 18-19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 18-21, στα Επτάνησα από 10 έως 18-20, στα περισσότερα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 17-19 βαθμούς και στην Κρήτη από 12 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ αλλά στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 6-7 μποφόρ.

Στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18-19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με λίγες βροχές έως το μεσημέρι και βελτίωση στη συνέχεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15-16 βαθμούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel